mouse icon

Waar bouwen wij aan?

Jouw loopbaan bij ons is voor zowel jouzelf als voor ons erg belangrijk. Buiten jouw eigen toekomst, bouwen wij ook graag aan een mooie toekomst voor iedereen.

Droomambitie

Lucht is onzichtbaar, maar cruciaal voor de manier waarop mensen functioneren. Goede luchtkwaliteit en een comfortabel binnenklimaat ontstaat niet vanzelf. Iedereen verdient een plek waar de lucht ververst wordt zodat mensen zich prettig en comfortabel voelen én het beste uit zichzelf kunnen halen. Vanuit deze gedachtegang is onze droomambitie dan ook ontstaan. Wij bouwen aan een duurzaam gezond en comfortabel binnenklimaat voor iedereen.

Lerende Organisatie

Wij bouwen niet alleen aan onze droomambitie, maar ook aan een lerende organisatie. Leren en ontwikkelen zijn belangrijke drijfveren voor onze mensen. We dagen onszelf uit om processen zo in te richten dat de motivatie binnen onze teams vergroot wordt. Gemakkelijker, sneller en slimmer. Ieder team binnen Interduct ontwikkelt in zijn eigen tempo. Wij creëren een omgeving waar talenten, voorkeuren en ervaringen van mensen maximaal benut worden om als team én individu te blijven leren. Al onze collega’s als ambassadeur van Interduct en schone en gezonde lucht.

Onderdeel van Interduct worden?

Denk jij dat onze bedrijfscultuur aansluit bij jou als persoon? En zou jij heel erg graag onderdeel willen worden van de Interduct familie? Bekijk dan snel onze vacatures!

Neem contact op

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

088 134 30 00 info@interduct.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×